Ved at bruge sitet accepterer du Morningstar anvender cookies. Læs mere om Morningstars politik for cookies og lokal lagring:

Investeringsforeninger m.m.

Vanskeligheder for aktive fonde siden finanskrisen
Morningstar tager temperaturen på aktive fondes præstationer relativt relativ til passive alternativer. Aktive fondes succesrate i dominerende aktivklasser har været lav efter finanskrisen.
Tre faldgruber på de finansielle markeder
Skru ned for din selvsikkerhed, luk støjen fra de svingende aktiemarkeder ude og fokusér på de faktorer, du selv kan kontrollere for at undgå de dumme fejl.
Høj søgang på finansmarkederne
Bølgeskvulpene på finansmarkeder er altid en god anledning til at tjekke porteføljen. Få Morningstars forslag til hvad man bør være opmærksom på.

Morningstar i medierne

Nyheder - Investeringsforeninger

Bedste udenlandske fonde

1 års afkast3 års afkast5 års afkast
Mærsk skuffede markedet i 2017
A.P. Møller Mærsks resultater i 2017 var på linje med vores forventninger men under konsensus; fair value fastholdes på 11.400 kroner.
DSV: fair value øges til 403 kroner
Vi øger vores estimat af DSV-aktiens fair value til 403 kroner per aktie fra 378 kroner.  Selvom estimatet udgør en væsentlig discount i forhold til den aktuelle markedspris, mener vi, at det afspejler et mere realistisk syn på, hvad selskabet kan håbe at opnå i form af omsætningsvækst og højere driftsmarginer i de kommende år.
Commodity Futures
Gold
Light Crude
Natural Gas

Valutaer