Ved at bruge sitet accepterer du Morningstar anvender cookies. Læs mere om Morningstars politik for cookies og lokal lagring:

Investeringsforeninger m.m.

Vanskeligt 2016 for aktive forvaltere
Der var gode præstationer blandt aktive fondsforvaltere i 2016, men for størstedelen blev året et som hurtigt vil gå i glemmebogen
Formuerne i europæiske fonde når nye højder trods et 2016 med hyppige kurssvingninger
Investorerne fravalgte aktiefonde i 2016 til fordel for obligationsfonde og især pengemarkedsfonde, som udover høj sikkerhed ikke pt. byder på alverden i afkast

Morningstar i medierne

Nyheder - Investeringsforeninger

Bedste udenlandske fonde

1 års afkast3 års afkast5 års afkast
DSV leverer som ventet og fremstår stabil under integrationen af UTi Worldwide
DSV viser pæne driftsmarginer ved årsregnskabet og har indtil videre formået at integrere UTi Worldwide uden betydelige negative udsving. Ved at fastholde vores fair value estimat på 300 DKK fremstår DSV som en dyr aktie.
Lundbecks 2016: Høj risiko er fortsat skyld i, at aktien er overvurderet
Generisk konkurrence påvirkede Lundbeck mindre end vi regnede med, og selskabets nye produkter blev hurtigt adopteret på markedet i 2016. Vores fair value estimat fastholdes på 218 kr. pr. aktie.
Ordreindgange og service bærer Vestas ind i 2017; Aktien er fair prissat
Efter et pænt årsregnskab ser vi fremadrettet særligt positivt på servicedelen af Vestas, der oplever en stærk indtjening. Vi er bekymrede for stabiliteten i priserne på lang sigt, og så gerne en mere ekspansiv udbyttepolitik fra den danske vindmølleproducent.
Commodity Futures
Gold
Light Crude
Natural Gas

Valutaer