Ved at bruge sitet accepterer du Morningstar anvender cookies. Læs mere om Morningstars politik for cookies og lokal lagring:

Investeringsforeninger m.m.

Beskatning af investeringsbeviser
Danske skatteregler for investeringsprodukter er komplekse, men ikke nødvendigvis diskriminerende og protektionistiske over for udenlandske fonde – tværtimod. Kompleksiteten i sig selv er derimod diskriminerende for investorerne.
Nye skattevilkår til investorerne
Regeringens nye skatteinitiativer på investeringsfronten byder bl.a. på skattelettelse i aktieindkomsten og harmonisering af skat på danske og udenlandske aktiefonde 

Morningstar i medierne

Nyheder - Investeringsforeninger

Bedste udenlandske fonde

1 års afkast3 års afkast5 års afkast
Amazon: En 4-stjernet vinder
Udviklingen i Amazons vækst og indtjening understøtter vores langsigtede syn på aktien, og med en fair værdi på 1.200 dollar udgør den en attraktiv investeringsmulighed.
Kan Tesla ændre verden?
Tesla-aktien er på det sidste år steget med næsten 90 procent – en stigning som ifølge Morningstar ikke bunder i økonomisk værdi. Vi tilskriver aktien en enorm risiko og en fair værdi på blot 197 dollar, der kan sammenlignes med kursen igår på knap 378 dollar.
Tre globale aktører dominerer inden for test, inspektion og certificering
For mange investorer er det en ukendt branche: test, inspektion og certificering (TIC) byder på høj kvalitet og stærke, stabile marginer. Regulering har en stor indflydelse på branchen og selskabernes konkurrenceevne.
Commodity Futures
Gold
Light Crude
Natural Gas

Valutaer