Ved at bruge sitet accepterer du Morningstar anvender cookies. Læs mere om Morningstars politik for cookies og lokal lagring:

Investeringsforeninger m.m.

Vindere af Morningstar Fund Awards 2017
Danske Invest vinder som bedste aktiefondshus for niende år i træk, Nordea Invest er bedst til obligationer for syvende gang og Maj Invest Value Aktier modtager prisen for at være bedst på globale aktier.
Danske obligationsfonde kan være mere end danske obligationer
Investeringsstrategier i investeringsforeninger udvikler sig, og derfor forbedrer Morningstar løbende kategoriseringen af fondene, så investorerne fortsat kan sammenligne på korrekt grundlag
Morningstar Sustainability Rating
Nyt nøgletal fra Morningstar skaber hidtil uset transparens og gennemsigtighed om alle investeringsfondes etiske og socialt ansvarlige investeringsprofil

Morningstar i medierne

Nyheder - Investeringsforeninger

Bedste udenlandske fonde

1 års afkast3 års afkast5 års afkast
H&M: Lavere salg end forventet giver større lagerbeholdninger
Omsætningsvæksten er en udfordring for H&M viser regnskabet for første kvartal. Aktien handles tæt på Morningstars fair value estimat på 220 SEK.
Wells Fargo & Co: Pænt kurspotentiale og Wide Moat
Med et fair value estimat på $66 og en markedskurs på $52 ser vi en attraktiv upside i Wells Fargo. Selskabet er særligt eksponeret mod det amerikanske boligmarked og renteudviklingen.
Morningstars vurdering af Unilever-aktien
Vi løfter fair value estimatet af Unilever til 4.200 GBX, men aktien er dog kun svagt undervurderet i forhold til dens aktuelle markedskurs.
Commodity Futures
Gold
Light Crude
Natural Gas

Valutaer