Investeringsforeninger m.m.

Money MythBuster: risiko og afkast følges går hånd i hånd play-circle--s
Hos Morningstar dedikerer vi os til at hjælpe investorer. Det betyder gode råd om, hvor man bør investere, og hvad man bør undgå. Med så mange myter om investering i omløb, er vores mission at afsløre dem alle. Tag med Mr. Morningstar Money Man i vores Money Mythbusters, hvor vi baner vejen for forhindringer, når du skal investere.
Cannabis-aktier dækkes nu af Morningstar play-circle--s
Vores aktieanalytiker, Kristoffer Inton, fortæller om vores nye dækning af det spændende cannabis marked og hvor han ser investeringsmuligheder og risici.
Europæiske aktier er skudt i vejret, men investorerne er skeptiske play-circle--s
De europæiske aktiemarkeder har klatret over en mur af bekymringer i år, og det er det bedste tidspunkt at investere ifølge Richard Pease, der er porteføljeforvalter for Crux European Special Situations fonden.

Bedste udenlandske fonde

1 års afkast3 års afkast5 års afkast
Commodity Futures
Gold
Light Crude
Natural Gas

Valutaer

Markedsaktivitet og værdiansættelse

Q2: Vestas skuffer. Vi nedjusterer fair value, men aktien er fortsat billig
Resultaterne for Vestas i andet kvartal landede under forventningerne og var svage i segmentet Power Solutions (vindmøller og udstyr), hvilket var mere end nok til at trække ned i regnskabet på trods af stærke resultater i servicesegmentet. 
Novozymes Q2: udfordringerne fortsætter
Novozymes oplever fortsat svag organisk vækst i salget. Den organiske vækst i andet kvartal var -2 procent, som lå under konsensus, der ellers havde forventet en flad udvikling. Aktierne er nede med 4-5 procent på dagen.