Ved at bruge sitet accepterer du Morningstar anvender cookies. Læs mere om Morningstars politik for cookies og lokal lagring:

Investeringsforeninger m.m.

Amerikanernes fokus på billige fonde sender omkostningerne ned i historiske lavpunkter
Investorer i amerikanske fonde betaler lavere omkostningsprocenter nu end nogensinde tidligere. Udviklingen er drevet af efterspørgsel efter billigere investeringsfonde, herunder passive produkter.
Fortsat fremgang for markedsrente i april
Der var atter plusser at hente i april måned for investorer i pensionsselskabernes markedsrenteprodukter. Dermed fortsætter den lune stemning fra første kvartal.
Husk risikoen – også selvom porteføljen klarer sig godt
Afkastet er ofte hovedfokus hos mange investorer, men risikoen er mindst ligeså vigtig og bør ikke forsømmes.

Morningstar i medierne

Nyheder - Investeringsforeninger

Bedste udenlandske fonde

1 års afkast3 års afkast5 års afkast
Alibaba: Fair value øges
Vi forventer at se en imponerende vækst i flere af Alibabas forretningsområder, men omfattende investeringer vil ramme selskabets marginer. Fair value opjusteres til $148 fra $130 på den trestjernede wide-moat aktie.
Nyt blik på Nordea: Opjustering af fair value
Bedre fremtidsudsigter og resultater fra bankens restrukturering får os til at øge vores fair value-estimat markant til 119 SEK fra 84 SEK. Nordeas spredning på de nordiske økonomier bidrager til en narrow economic moat.
Visa: Vi øger fair value til 108 USD
Vores analytikere har øget fair value-estimatet på 4-stjernede wide-moat Visa fra $101 til $108 og stigende forbrug og omstilling til elektronisk betaling vil drive en pæn vækst i selskabet.
Commodity Futures
Gold
Light Crude
Natural Gas

Valutaer