Ved at bruge sitet accepterer du Morningstar anvender cookies. Læs mere om Morningstars politik for cookies og lokal lagring:

Investeringsforeninger m.m.

Husk risikoen – også selvom porteføljen klarer sig godt
Afkastet er ofte hovedfokus hos mange investorer, men risikoen er mindst ligeså vigtig og bør ikke forsømmes.
Apple – Et af de største superbrands
Der er brands, og der er superbrands - de største af dem alle. Apple – et af de allerstørste brands ifølge Brand Finance – kom med regnskab forleden, der viste et solidt kvartalsresultat.

Morningstar i medierne

Nyheder - Investeringsforeninger

Bedste udenlandske fonde

1 års afkast3 års afkast5 års afkast
Alibaba hersker over Kinas online handel
Kinesiske Alibaba er velpositioneret til at udnytte de online trends i Kina, og vores analytikere opjusterede i sidste uge fair value-estimatet fra $112 til $130, hvilket er lidt højere end aktiernes nuværende pris på New Yorks fondsbørs. Vi mener desuden at selskabet har en wide moat i form af en stærk netværkseffekt. 
Amazon er onlinehandlens spydspids
Amerikanske Amazon er en af verdens største internethandlere, og på trods af at aktiekursen er steget markant over de sidste år, har den ikke indhentet vores fair value-estimat, som vores analytikere opjusterede til 1.050 USD per aktie i begyndelsen af maj.
Stor variation i A.P. Møller Mærsks scenarier
I kølvandet på vores opjustering af fair value til 11.400 kr. har vi opstillet to supplerende scenarier for at illustrere, hvordan usikkerheden om Mærsk's fremtidige resultater kan lede til en downside på 30 pct. eller en upside på knap 50 pct. over fair value-estimatet. 
Commodity Futures
Gold
Light Crude
Natural Gas

Valutaer