Ved at bruge sitet accepterer du Morningstar anvender cookies. Læs mere om Morningstars politik for cookies og lokal lagring:

Investeringsforeninger m.m.

Amerikanernes fokus på billige fonde sender omkostningerne ned i historiske lavpunkter
Investorer i amerikanske fonde betaler lavere omkostningsprocenter nu end nogensinde tidligere. Udviklingen er drevet af efterspørgsel efter billigere investeringsfonde, herunder passive produkter.
Fortsat fremgang for markedsrente i april
Der var atter plusser at hente i april måned for investorer i pensionsselskabernes markedsrenteprodukter. Dermed fortsætter den lune stemning fra første kvartal.
Husk risikoen – også selvom porteføljen klarer sig godt
Afkastet er ofte hovedfokus hos mange investorer, men risikoen er mindst ligeså vigtig og bør ikke forsømmes.

Morningstar i medierne

Nyheder - Investeringsforeninger

Bedste udenlandske fonde

1 års afkast3 års afkast5 års afkast
Unilevers effektivisering af driften giver pote
Unilevers halvårsregnskab bød på omkostningsbesparelser i driften, imponerende vækst i Asien og højere priser, der tilsammen får os til at øge wide-moat selskabets fair værdi til 4.600 GBX fra tidligere 4.200 GBX
Vi forventer Vestas vil slå ledelsens forventninger
Efter at have opdateret vores forventninger til salg og profit i Vestas og justeret for valutaudsving øger vi vores fair value-estimat til DKK 620 pr. aktie (fra DKK 540) men fastholder vores no-moat rating. Vi mener at Vestas fuldt ud udnytter de nuværende kortsigtede og skattefinansierede vækstmuligheder for vindenergi. Ved det nuværende kursniveau mener vi Vestas-aktien er fair prissat på markedet. 
Commodity Futures
Gold
Light Crude
Natural Gas

Valutaer