Velkommen til Morningstar Danmark

Nye funktioner på Morningstar.dk

Morningstar Danmark er til for at hjælpe investorer med at tage de bedste investeringsvalg. For at gøre det har vi tilføjet flere nye funktioner, inklusiv Morningstars Kvantitative Ratings, Sustainability Ratings, bedre aktie- og fondsreporter og meget mere. Se mere nedenfor

  Et udvalg af de funktionaliteter du kan teste…

  • Mobile Optimized

   Tilpasset alle enheder

   Den nye hjemmeside giver dig mulighed for at bruge Morningstar's funktionaliteter på alle platforme, inklusiv telefon og tablet.

  • Sustainable Investing

   Sustainability og Carbon ratings

   En vigtig del af at optimere dine investeringer er at de er tilpasset dine personlige værdier indenfor miljø, sociale forhold og virksomhedsledelse.

  • Design 300x100

   Rapporter med nyt Layout

   Morningstar's rapporter giver et overblik over vores analyser, data og visualisering som hjælper dig med at vurdere om det er et godt tidspunkt at købe eller sælge på. Du finder rapporterne ved at søge på en fond i søgeboksen ovenfor.

  • Investment Compare

   Evaluér Investeringsmuligheder

   Forstå fordelene og ulemperne ved specifikke investeringer. Udforsk vores nye Investerings-analyseværktøj

  • Global Stocks

   Globale Aktier

   Nu kan du finde, analysere og vurdere aktier fra de største børser, for at hjælpe dig med at tage bedre investeringsbeslutninger.

  • Morningstar Indexes

   Morningstar Indeks

   Vi trækker på vores økosystem af uafhængig analyser for at skabe nye indeks og øge udbyttet for investorer. Udforsk disse indeks med det nye søgeværktøj for indeks, eller læs mere her: Morningstars indekser.

  Ofte Stillede Spørgsmål

  Emne    
  Det ser ud til at et af de værktøjer jeg brugte er væk. Hvor er det blevet af?    

  Vi har bygget nye fonds- og ETF-sider som fungerer bedre på mobil og tablet.
  Vi tager altid imod feed back, så log ind og lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig, ved at sende din feedback.

   
  Fonds- og ETF-siderne ser anderlides ud. Hvad er der sket med den gamle?    

  Vores support team sidder klar til at hjælpe dig- Log på siden og lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig. Kontakt os her.Vi tager altid imod feed back, så log ind og lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig, ved at sende din feedback.

   
  Hvilke browsere fungerer Morningstar.dk bedst på?     Morningtar.dk supporterer den seneste version af Chrome, Firefox, Internet Explorer og Safari. Udvalget af browsere bestemmes af, hvilke vores besøgende i høj grad benytter.  
  Hvordan kan jeg få hjælp?     Vores support team sidder klar til at hjælpe dig- Log på siden og lad os vide, hvordan vi kan hjælpe dig. Kontakt os her.  
  © Copyright 2024 Morningstar, Inc. All rights reserved.

  Brugervilkår        Fortrolighedspolitik        Cookie Settings        Offentliggørelser