Pandora-topchef: Der er fortsat masser af muligheder for at vokse

Facebook Twitter LinkedIn

Vækstbekymringer fra analytikerkredse og investorer i smykkeselskabet Pandora har fået kursen på selskabets aktie til at falde. I år er kursen faldet med over 19 pct. til en kurs onsdag middag på omkring 740 kr.

Derudover har de konservative forventninger for 2017, hvor Pandora venter en omsætning på 23-24 mia. kr. samt en EBITDA-margin på cirka 38 pct., været med til at trække aktiekursen ned sammen med skuffende tal fra konkurrenter på det amerikanske marked, hvor Pandora henter næsten halvdelen af sin omsætning.

Men til trods for det er Anders Colding Friis, der er administrerende direktør i Pandora, ikke bekymret for fremtiden.

- Ja, vækstraterne er gået ned i procent. Det er jo en naturlov: når nævneren er blevet så stor - vores grundomsætning var på over 20 mia. kr. sidste år, så er det klart, at den procentvise vækst bliver mindre. Men vi ser stadigvæk gode muligheder for at fortsætte med at udvikle selskabet, og det er det, vi favner her med den nye produktion, siger Anders Colding Friis, i forbindelse med at den danske smykkekoncern onsdag officielt skød produktionen i gang på en helt ny fabrik i Chiang Mai i det nordlige Thailand.

Læs mere her

Facebook Twitter LinkedIn

Om forfatteren

 

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. All rights reserved.

Brugervilkår        Fortrolighedspolitik        Cookie Settings        Offentliggørelser