Onsdagens aktier: Pandora bankede op - direktør-exit gjorde Novo til bundprop

Facebook Twitter LinkedIn

Novo Nordisk har mistet sin topchef i USA, da Jakob Riis har afleveret sin opsigelse og i stedet sætter sig for bordenden i Falck. Og den nyhed var med til at trække aktien ned på en ellers positiv aktiedag, hvor C20 Cap endte med at stige 1,2 pct. til 1077,22.

"Det er fair nok, at reaktionen på udmeldingen fra Novo Nordisk trykkede aktiekursen. Riis har vist nogle fantastiske resultater, og derfor er det en negativ nyhed fra koncernen, da der opstår en smule usikkerhed om det amerikanske marked," siger Martin Munk, senioraktierådgiver i Jyske Bank, til Ritzau Finans.

"Generelt set er aktiemarkedet præget af positive vibrationer i dag, hvor der er flere ting, der driver fremgangen. Trumps tale var positiv set med de overordnede briller, der er kommet gode PMI-tal fra Kina, og så har et par medlemmer af Federal Reserve været ude og tale for rentestigninger," tilføjer Martin Munk.

Jakob Riis vil blive afløst af Doug Langa, der i forvejen er ansat i medicinalkoncernen, hvis aktie faldt 1,3 pct. til 245,90 kr. 

Læs mere her

Facebook Twitter LinkedIn

Om forfatteren

 

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. All rights reserved.

Brugervilkår        Fortrolighedspolitik        Cookie Settings        Offentliggørelser