Medie: Danica Pension hæver ambitionerne med nye topfolk

Eksternt forfatter 27/01/2015
Facebook Twitter LinkedIn

Kilde: Børsen

http://finans.borsen.dk/artikel/1/298286/medie_danica_pension_haever_ambitionerne_med_nye_topfolk.html 

Danica Pension har med ansættelse af Jacob Aarup Andersen tidligere seniorrådgiver i Goldman Sachs og Anders Svennesen direkte fra ATP sat sig for at vende selskabets udvikling af afkast, der i årevis har skuffet.

Det skriver Berlingske Business.

Målsætningen vil for Danica Pension være årligt at ligge minimum som nummer to i forhold til at skabe landets bedste afkast til kunderne. Ved at ansætte Andersen og Svennesen i 2014, har Danica Pension hyret nogle af de skarpeste danske investeringsfolk, der bland andet vil igangsætte nye pensionstyper kaldet markedsrenter.

Andersen og Svennesen har i efteråret ledet opbygning af selskabets investeringsafdeling, der har betydet en grundig gennemgang af organisationen og nye medarbejdere. Jacob Aarup-Andersen understreger over for Berlingske Business betydningen af at have de rette folk og lave gennemgribende analyser, frem for blot investeringskorrektioner, for at sikre varig fremgang.

"Målsætningen for 2015 er, at vi skal se en væsentlig forbedring. På længere sigt er målet, at vi skal være i top i alle klasserne, når det gælder markedsrenteprodukterne, udtaler Jacob Aarup-Andersen.

/ritzau/FINANS

Facebook Twitter LinkedIn

Om forfatteren

Eksternt forfatter  .

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. All rights reserved.

Brugervilkår        Fortrolighedspolitik        Cookie Settings        Offentliggørelser