Hjælp
Jeg har glemt mit kodeord. Hvad kan jeg gøre?
Du skal blot klikke på "glemt kodeord" til højre for login-felterne. Herefter skal du indtaste din email, og et nyt kodeord vil blive tilsendt.
Kan jeg ændre mit kodeord?
Ja. Efter at du har logget dig ind, skal du blot klikke på fanen "medlemskab" yderst til venstre på skærmen, hvorefter du kan ændre dine personlige oplysninger, heriblandt dit kodeord.
Når jeg prøver at oprette mig, fortæller systemet at email-adressen allerede er i brug. Kan en anden have samme email-adresse som mig?
Nej. Du har højst sandsynligt allerede oprettet dig som bruger af en af vores services. Klik derfor på "glemt kodeord" til højre for login-felterne og få en ny kode tilsendt.
© Copyright 2024 Morningstar, Inc. All rights reserved.

Brugervilkår        Fortrolighedspolitik        Cookie Settings        Offentliggørelser