Deloitte & Touche skriver om skat hos Morningstar

Morningstar introducerer en ny service for læserne. I samarbejde med Deloitte & Touche vil Morningstar jævnligt kunne præsenter nyt om skat. Læserne vil også få lejlighed til at stille spørgsmål via vores brevkasse.

Sten Blindkilde 21/12/2001
Facebook Twitter LinkedIn

Morningstar introducerer en ny service for læserne. I samarbejde med Deloitte & Touche vil Morningstar jævnligt kunne præsenter nyt om skat. Læserne vil også få lejlighed til at stille spørgsmål via vores brevkasse.

Morningstar er stolt af at kunne præsentere brugerne og læserne for en ny service på vor hjemmeside. Det er det anerkendte, internationale revisionsselskab, Deloitte & Touche, der har indvilget i at hjælpe Morningstars læsere, bruger og private investorer på området for beskatning af investeringsforeninger og deres afkast.

Deloitte & Touche vil nemlig med jævne mellemrum kommentere nye udviklinger på området for beskatning af investeringsforeninger og medlemmernes afkast på www.morningstar.dk. Samtidig vil revisionsselskabets eksperter fortælle om de grundlæggende regler på området.


Skattebrevkasse

Endelig vil Deloitte & Touche stille sin ekspertise til rådighed for læserne ved at besvare spørgsmål stilet til vor helt nye brevkasse. Spørgsmål skal skrives til skat@morningstar.dk.

Morningstars læsere og brugere skal dog være opmærksomme på, at tiden ikke er til, at alle spørgsmål vil blive besvaret. Deloitte & Touche og Morningstar forbeholder sig også retten til at udvælge de spørgsmål, som er mest relevante.

Artiklerne og svarene på brevkassen spørgsmål skal ikke betragtes som rådgivning hverken fra Deloitte & Touches eller Morningstars side. Indlæggene er alene ment som generel indføring i og oplysning om de komplicerede skattespørgsmål.

Deloitte & Touche og Morningstar påtager sig på ingen måde ansvar for de beslutninger læsere og brugere måtte tage på baggrund af artiklerne eller svarene på brevkassens spørgsmål.

Deloitte & Touche og Morningstar anbefaler derfor, at alle private investorer, læserne og brugerne af Morningstar individuelt rådfører sig med professionelle rådgivere i alle spørgsmål vedrørende skat og investering.

Morningstar vil gerne på egne og læsernes vegne takke Deloitte & Touche for dets venlighed og imødekommenhed i forbindelse med den nye skattesektion i Morningstars nyhedsområde. Morningstar ser frem til et samarbejde til stor gavn for læserne og de private investorer.

TAGS
Facebook Twitter LinkedIn

Om forfatteren

Sten Blindkilde  Sten Blindkilde

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. All rights reserved.

Brugervilkår        Fortrolighedspolitik        Cookie Settings        Offentliggørelser