Hjælp
Hjælp til Morningstar Quickrank
Således bruger du Quickrank: Vælg en Morningstar Kategori fra den første liste for at finde fonde, som har en identiske investeringsstrategier. Vælg herefter en fond fra navnelisten for at se tilgængelige fonde fra en bestemt investeringsforening. Indtast en sætning i tekstfeltet for at se alle fonde med det pågældende ord i deres navn. Vælg et univers fra nederste liste til venstre for at afgrænse din søgning til en bestemt gruppe fonde. Klik nu på start for at se de fonde, der opfylder dine kriterier. Klik på kolonneoverskrifterne for at rangere dataene. Klik på korte afkast, afkast, portefølje eller omkostninger for mere information. Rul musen hen over en kolonne for yderligere information om fx tallenes sidste opdateringsdato.
Hjælp til Morningstar søg og vælg
Find fonde ved at vælge et eller alle kriterier, som er anført på denne side. Ud for listerne er der information om hvert enkelt datapunkt, men du kan også vælge at kigge i vores ordbog for yderligere information. Når du har indtastet dine søgekriterier, kan du derefter køre din søgning ved at klikke på knappen Søg. Når resultaterne kommer frem kan du vælge at se dine fonde i 5 forskellige visninger: Overblik, Korte afkast, Afkast, Portefølje og Omkostninger. Dette er en nem måde at sammenligne fondene på uden at skulle udskrive hver enkelt fond.
© Copyright 2024 Morningstar, Inc. All rights reserved.

Brugervilkår        Fortrolighedspolitik        Cookie Settings        Offentliggørelser