Morningstar fondsanalyse og rating

Et stærkt fundament til at investere i fonde

Morningstar leverer ratings og uafhængig analytikerdrevet analyse for at hjælpe dig med at evaluere en fond og dens potentiale i en investeringsportefølje. Drevet af et team på cirka 100 fondsanalytikere i hele verden, identificerer vi styrkerne og svaghederne ved en fond, ved at undersøge tre nøglepunkter - personer, proces og foreningen

Morningstar fondsanalyse og rating

 • Hvad er forskellen mellem vores ratings?

  Hvad er forskellen mellem vores ratings?

  Morningstar Analyst Rating ™ (repræsenteret som et skjold) udtrykker Morningstars fremadrettede analyse af en fond. Morningstar Rating ™ (ofte kendt som stjerne rating) er en numerisk vurdering af en fonds tidligere resultat. Sammenlign vores fondsratings

 • Skalaen til Morningstar Analyst Rating™

  Skalaen til Morningstar Analyst Rating™

  Morningstars analytikere tildeler ratings på en skala med tre positive bedømmelser (Guld, Sølv og Bronze), en neutral rating (Neutral) og en negativ rating (Negativ). Morningstars medaljevindere - uanset om de har modtaget Guld, Sølv eller Bronze - er fonde, som vores analytikere tror vil klare sig bedre over tid sammenlignet med lignende investeringer. Se definitioner på ratingskalaen.

 • Morningstar Sustainability Rating™ for fonde

  Morningstar Sustainability Rating™ for fonde

  Morningstar Sustainability Rating ™ for fonde hjælper investorer med at forstå sårbarheden i deres investeringsporteføljer for ESG faktorer (environmental, social, governance).
  Læs mere om ESG investering

 • Analyse for professionelle investorer

  Analyse for professionelle investorer

  Professionelle investorer kan få adgang til vores fondsrapporter og diskutere dem direkte med Morningstars fondseksperter via Morningstar Manager Research Services og andre Morningstar produkter. Se flere oplysninger.

 • Hvordan du kan bruge Morningstar Analyst Rating™

  Hvordan du kan bruge Morningstar Analyst Rating™

  Du kan læse om dine nuværende fonde eller udvælge nye fonde på Morningstar.dk. Analyst Rating findes i de fleste resultattabeller og som et filter i mange af hjemmesidens værktøjer. Vælg et rating-ikon for at se et sammendrag af rapporten.

 • Metoden bag Morningstar Analyst Rating™: Fem søjler

  Analyst Research metodik. De tre punkter

  Morningstar evaluerer fonde baseret på tre centrale punkter - personer, proces og foreningen. Ved at se på disse tre faktorer har vores analytikere et bredt syn på, hvad der gør en fond succesfuld på lang sigt. Se en oversigt over Morningstar Ratings.

Om Morningstar

Morningstar er en førende leverandør af uafhængig investeringsinformation. Vores mission er at skabe fremragende produkter, der hjælper investorerne med at nå deres finansielle mål. Vi tilbyder en omfattende række af web-, software- og printbaserede produkter til individuelle investorer, finansielle rådgivere og institutionelle kunder i hele verden. 

Morningstar leverer data på ca. 385.000 investeringsmuligheder, herunder aktier og investeringsforeninger. Vi leverer derudover real-time data på mere end 9 millioner aktier, indeks, futures, optioner, råvarer, ædle metaller og valuta. Vi tilbyder desuden investeringsrådgivning og er rådgiver på mere end 186 mia. USD forvaltet kapital. Morningstar har kontorer i mere end 27 lande.

Skalaen til Morningstar Analyst Rating™

Skalaen til Morningstar Analyst Rating™
© Copyright 2021 Morningstar, Inc. All rights reserved.

Terms of Use        Privacy Policy        Cookies