Rangliste for november 2013

SKAGEN Fonden fastholder forrige måneds placering i front på foreningsranglisten. Trods en mindre tilbagegang i rating-gennemsnittet kravler Danske Invest op på tredjepladsen over bedst ratede hjemlige forening 

Facebook Twitter LinkedIn

Samlet set gik fire foreninger frem, fem gik tilbage og seks foreninger havde uændret rating i november sammenlignet med oktober måneds rangliste.

På landeranglisten er Danmark næstøverst - kun overgået af Holland, som har et ganske marginalt forspring.

------------------

Morningstar Rating er en europæisk sammenligning af ensartede fonde fra hele Europa på baggrund af, hvor godt et risiko- og omkostningsjusteret afkast de har opnået gennem de seneste tre, fem og ti år. Sammenligningen sker indenfor europæiske kategorier. Den samlede rating beregnes som et vægtet snit af 3, 5 og 10 års ratingen.

Morningstar opdeler de mange forskellige fonde i Europa i mere end 300 kategorier. På Morningstar.dk kan man under fanebladet ’Risiko og rating’ se både den samlede rating, samt de underliggende ratings på de tre perioder for hver enkelt fond. Morningstar Rating vil ofte give et godt fingerpeg af hvor god en fond er, men man bør altid vurdere en fond på mere end et nøgletal inden der investeres.

Ranglisten på forenings- og landeniveau med udgangspunkt i ultimo november 2013 kan ses HER.

Facebook Twitter LinkedIn

Om forfatteren

Nikolaj Holdt Mikkelsen, CFA

Nikolaj Holdt Mikkelsen, CFA  

Chefanalytiker i Morningstar Danmark

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. All rights reserved.

Brugervilkår        Fortrolighedspolitik        Cookie Settings        Offentliggørelser