Morningstar valgt til Folkebørsen

Morningstar er blevet valgt af ATP og Københavns Fondsbørs som samarbejdspartner i forbindelse med den kommende Folkebørs

Morningstar 15/04/2004
Facebook Twitter LinkedIn

Morningstar er blevet valgt af ATP og Københavns Fondsbørs som samarbejdspartner i forbindelse med udvikling og drift af ATP’s kommende Folkebørs.

Morningstar skal i forbindelse med samarbejdet forestå indsamlingen af data og informationer på de fonde, som ønsker at tilmelde sig Folkebørsen, og samtidig skal Morningstar levere en lang række relevante informationer, nøgletal og investeringsredskaber til Folkebørsens portal.

Morningstar ser frem til samarbejdet med meget stor glæde, da visionen omkring Folkebørsen er meget lig Morningstars mission og vision.

Folkebørsen vil blive en markedsplads for fonde – danske som udenlandske – der vil præsentere de individuelle fonde på lige vilkår over for opsparerne i SP-ordningen. Samtidig vil den tilbyde opsparerne informationer og investeringsværktøjer i et hidtil uset omfang.

På den baggrund mener Morningstar, at Folkebørsen vil blive en løftestang for investeringskulturen i Danmark, samtidig med at den i høj grad vil hjælpe den almindelige danskere til et indblik i kvaliteterne af de fonde, der bliver udbudt, via en høj grad af gennemsigtighed.

Netop at klæde de individuelle investorer på til at foretage bedre og mere velinformerede beslutninger – på egen hånd eller i samarbejde med professionelle rådgivere – er et af Morningstars ypperste mål.

Læs hele pressemeddelelsen her


Om Morningstar

Morningstar er en førende global leverandør af information og analyser på området for investeringsforeninger. Morningstar leverer data, information og analyse til en række af verdens førende finansielle institutioner, hjemmesider og medier.

Morningstar har siden 1984 udnyttet de teknologiske fremskridt, som har revolutioneret verdens finansielle markeder, og Morningstar er i dag et meget anerkendt navn og brand inden for branchen af finansiel service – ikke bare i USA, men over hele verden.

Morningstars mål er at revolutionere investering ved at forsyne investorerne med information, ideer, viden og redskaber, som kan hjælpe investorer til at overskue og udnytte det brede udbud af investeringsprodukter, som i dag er til rådighed.

Morningstar i USA har siden 1984 leveret et bredt og funktionelt udbud af services inden for information, analytiske redskaber og investeringsvejledning. Synonymt med fordomsfri, uafhængig, sammenlignelig og let forståelig information om investeringsforeninger og aktier har Morningstar gang på gang udviklet innovative analyseprincipper frem til faktiske verdensomspændende standarder.

Morningstar er den globale standard inden for investeringsinformation med kontorer og hjemmesider i blandt andet:

Australien, Belgien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Italien, Japan, Korea, Holland, New Zealand, Norge, Sverige, Spanien, England og USA.

Facebook Twitter LinkedIn

Om forfatteren

Morningstar  

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. All rights reserved.

Brugervilkår        Fortrolighedspolitik        Cookie Settings        Offentliggørelser