Investeringerne på mobilen

Nu kan danskerne også følge deres investeringer på de nye videotelefoner fra 3. Det sikrer et nyt samarbejde mellem 3 og Morningstar

Morningstar 03/12/2003
Facebook Twitter LinkedIn

3 og Morningstar har i denne uge lanceret den nye mobiltjeneste, som via Morningstar giver 3’s kunder adgang til analyser, information og redaktionel dækning af alle danske investeringsforeninger.

På videotelefonerne kan 3’s kunder fremover følge udviklingen i deres investeringer døgnet rundt. Desuden får brugerne adgang til Morningstars samlede univers med næsten 400 investeringsafdelinger. Og ikke mindst til Morningstar Rating™, som sammenligner alle investeringsforeninger i Europa, dybdegående analyser af alle foreninger og afdelinger samt artikler og kommentarer.

- Samarbejdet med Morningstar styrker vores businessprofil på telefonerne endnu mere, og er et godt supplement til TV 2 Finans, som allerede i dag er tilgængelige på 3’s videotelefoner. I Sverige har 3 allerede i snart et år haft et tilsvarende samarbejde med Morningstar, og her er tjenesten blevet en stor succes hos brugerne. Især muligheden for, at vores kunder kan følge deres private investeringer via mobilen forventer vi os meget af, da flere og flere almindelige danskere i dag vælger at investere, siger Rasmus Wolff, indholdschef hos 3.


Hjælp til private

- Vi glæder os meget over samarbejdet med 3. Vi betragter det som endnu en anerkendelse af vor førerposition på analyse-området. Samtidig kan vi med tilfredshed konstatere, at Morningstar kan leve op til den udfordring, det er at arbejde i en af de allernyeste teknologier, nemlig 3G-mobilkommunikation, siger Peter Meyer, administrerende direktør for Morningstar.

Det er målet, at de mange informationer og analyser af de danske investeringsforeninger, som nu er til rådighed for 3G-brugerne, skal være med til at løfte informationsniveauet hos de private investorer. På den måde kan de træffe bedre og mere oplyste investeringsbeslutninger. I dialogen med bankrådgiveren er den ny 3-tjeneste et værdifuldt redskab, fordi de private investorer kan holde bankrådgiverens anbefalinger op mod de uvildige og objektive analyser.

Facebook Twitter LinkedIn

Om forfatteren

Morningstar  

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. All rights reserved.

Brugervilkår        Fortrolighedspolitik        Cookie Settings        Offentliggørelser