Mens du sov: Donald Trump vil opbygge handelsbarrierer mod Kina

Facebook Twitter LinkedIn

Trump vil øge handelsbarrier mod Kina

Det Hvide Hus, der er hjemsted for den amerikanske præsident, forbereder at slå ned på, hvad det kalder uanstændige kinesiske handelsmetoder, ved at gøre det væsentligt vanskeligere for kinesiske firmaer at købe avanceret amerikansk teknologi, eller investere i amerikanske selskaber, oplyser kilder til Wall Street Journal.

Regeringen i USA, som ikke ønsker at kommentere avisens oplysninger, planlægger at offentliggøre en pakke næste tirsdag, indeholdende tiltag rettet mod Kina, der inkluderer importafgifter, svarende til 30 mia. dollar, fremgår det af oplysninger, som avisen er i besiddelse af.

Afgifterne vil dog ikke blive gennemført med det samme, men i stedet vil de amerikanske virksomheder få en mulighed for at kommentere og foreslå hvilke produkter, der bør gøres genstand for afgifterne, skriver avisen. Som en del af forslaget skal der indføres restriktioner på kinesiske investeringer i USA, ligesom finansministeriet i USA skal fastlægge betingelser for kinesiske investeringer i landet. 

 

Læs mere HER

Facebook Twitter LinkedIn

Om forfatteren

 

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. All rights reserved.

Brugervilkår        Fortrolighedspolitik        Cookie Settings        Offentliggørelser