Chefstrateg: Investorer vil bruge alle undskyldninger for at sælge ud

Facebook Twitter LinkedIn

Det bliver en tid med øget mulighed for udsving på aktiemarkederne. Eksempelvis var det i sidste uge den amerikanske præsident Donalds Trumps fyring af chefen for FBI samt beskyldninger om lækkede fortrolige oplysninger til russerne, der fik de amerikanske aktier til at tage en tur ned. 

Tine Choi, chefstrateg hos Danske Markets, påpeger dog, at de amerikanske aktier og resten af verden har rettet sig en spids igen.

- Der skal trods alt mere til for at skubbe den fundamentale udvikling ud af kurs, men sidste uges udvikling viser, at vi skal være opmærksomme på, at følsomheden over for dårlige nyheder aktuelt er høj, skriver hun i en kommentar.

- Den positive udvikling på aktiemarkederne krydret med en alt andet end billig prisfastsættelse (især i USA) betyder, at investorerne vil benytte enhver "undskyldning" til at tage gevinst hjem. Den udvikling skal man nok være forberedt på i den kommende tid, fordi vi aktuelt står i et vadested med hensyn til mere fundamentale nyheder, der skal drive aktiemarkederne yderligere op, lyder det fra Tine Choi.

Læs mere her

Facebook Twitter LinkedIn

Om forfatteren

 

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. All rights reserved.

Brugervilkår        Fortrolighedspolitik        Cookie Settings        Offentliggørelser