Aktier: Jyske Bank, Nets og Genmab trækker C20 ned

Facebook Twitter LinkedIn

Det danske C20 Cap-indeks kan ikke helt følge med stigningerne i Europa onsdag morgen, og det er blandt andet Jyske Bank, Nets og Genmab, der er med til at trække ned i den tidlige handel.

Efter knap 20 minutter ligger det toneangivende danske indeks 0,3 pct. lavere i 1077,60 - imens er der eksempelvis fremgang på 0,5 pct. i det tyske DAX-indeks og lignende løft i Frankrig og London.

Generelt er der ventet en relativt afdæmpet onsdag på børserne, hvor eneste større nøgletal er den tyske IFO-opgørelse. Men de fleste øjne er rettet mod onsdag aftens referat af seneste rentemøde i USA's centralbank, Federal Reserve, som muligvis kan give fingerpeg om retningen for den amerikanske rente. 

JYSKE FALDER EFTER REGNSKAB

Herhjemme er Jyske Bank kommet dårligt ud af starthullerne med et fald på 2,2 pct. til 364,70 kr. Banken leverede regnskab tirsdag og sluttede næsten uændret, da et ellers sæt pæne tal kun lige kunne tilfredsstille investorerne, der havde skruet godt op for forventningerne. Siden har ABG Sundal Collier sænket både kursmål og anbefaling for Jyske Bank, og det lader til at have en effekt onsdag.

Læs mere her

Facebook Twitter LinkedIn

Om forfatteren

 

© Copyright 2024 Morningstar, Inc. All rights reserved.

Brugervilkår        Fortrolighedspolitik        Cookie Settings        Offentliggørelser